Едни от най-любимите ми дрехи в гардероба са цветните попадения от V’ZAR’O. Попаднах на този български бранд, покрай кампания в Instagram и трябваше да пробвам само няколко от техните модели, за да се убедя в качествата им.

Това, което изключително много ми харесва в бранда:

  • V’ZAR’O е български бранд и смятам за важно да подкрепям творците и бизнесите в България
  • Авторските им модели са уникални и със страхотни материи
  • Авторските модели на бранда могат да се ушият по ваши размери, което е изключително удобно за мен, имайки предвид, че не съм твърде висока (1.62 см) и голяма част от дрехите са ми дълги.

В този пост ще ви покажа 3 цветни визии с модели от колекциите на V’ZAR’O

Аутфит идея 1

Лилавата пола и блузата са от най-новата пролетна колекция на бранда и наистина носят много цветно и пролетно настроение. Носила съм ги няколко пъти и нямам търпение да се постопли за да се издокарам с тях отново.


Аутфит 2

Една от най-любимите ми рокли е това синьо бижу от V’ZAR’O. Имам я от няколко месеца и я носих дори през по-студените месеци, но съм сигурна, че ще „заблести“ най-силно през пролетта 🙂


Аутфит 3

Много елегантна визия, която носих последно през март. Кройката и материята на комплекта са страхотни. Сакото е а oversize кройка и може да се съчетае с панталон и дори с дънки. Към момента, обаче, вече не е налично в колекциите на V’ZAR’O. Полата е нещото, което много успешно мога да съчетая с много различни ризи и да нося на по-елегантни поводи. Полото от визията е комплект със страхотна брошка, изработена от същата материя и цвят като тези на сакото и полата.


Още пролетни аутфит идеи разгледай тук

Какво мислите?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.