Наближавайки най-празничния месец в годината, София се озарява от коледни лампички, декорации и весело настроение. Тук ще ви покажа някои от нашите любими коледни базари в София, които не пропускаме да посетим всяка година. 


Коледен базар на площад Славейков

Тази година Коледен парк на площад Славейков в гр.София ще „отвори врати“ на първи декември и посетителите ще могат да се насладят на вълшебно коледно настроение цели 2 седмици до 15 декември.

Както и миналата година ще има хапване и пийване, както и да разнообразна програма с активности, изпълнения и занаяти. Миналата година успяхме да присъстваме в ден с много красиви детски музикални изпълнения.

Работно време: все още не е обявено

Вход: свободен

Коледен парк площад Славейков
Коледен парк площад Славейков
Коледен парк площад Славейков
Коледен базар Sofia Christmas Fest 2023

Коледния базар до НДК ще се проведе от 17 ноември до 17 декември тази година. Вече успяхме да се разходим до там и да го разгледаме. Там също може да се насладите на разнообразно хапване и пийване. Има открита сцена, на която по време на празника ще се изявят различни талантливи творци.Повече за Sofia Christmas Fest 2023 вижте ТУК

Работно време: 11:00 ч. – 22:00 ч.

Вход: свободен

Sofia Christmas Fest 2023 НДК
Sofia Christmas Fest 2023 НДК
Немски коледен базар 2023

Немски коледен базар до Народен театър посещаваме всяка година. През 2023 г. той ще е отворен за посетители от 17 ноември до 22 декември. 

Всяка седмица има различна програма, която можете да следите ТУК

Тази година в програмата присъстват кулинарни работилници и такива за изработка на коледни декорации. Със сигурност ще бъдат забавни и интересни за малки и за големи.

 

 

Работно време: 11:00 ч. – 22:00 ч.

Вход: свободен

Немски коледен базар София
Немски коледен базар София
Немски коледен базар София

Всяка година в София има разнообразни празнични забавления и тук съм показала много малка част от тях. 


В случай, че искате да се потопите в зимна приказка сред природата, преди посещението на коледни базари в София, можете да се разходите из планината. В тази статия ви давам и 7 идеи за кратка разходка из Витоша.

Какво мислите?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.