Еко къщичка през зимата – отдавна исках да посетим такава дървена къщичка и да се потопим в тази уютна атмосферата, която само съм гледала на снимки.😍

Отдавна бях хвърлила око и на къщичките, част от @royalvalentinacastle в Огняново, но все или нещо се проваляше в плановете ни, или пък нямаше места, или пък нещо друго, но най-сетне успяхме да се наканим, да резервираме и да потеглим. 🚗

Какво ми хареса?

❤️Атмосферата е страхотна и има малки детайли, които доста ми допаднаха и допринасят за цялостното изживяване.
❤️СПА центровете и на двата хотела много ни харесаха, водата в басейните е минерална и топла, по време на нашето посещение имаше много малко хора и често басейните бяха „само за нас“.


❤️В къщата има и хидромасажна вана, която си напълнихме и много ни хареса.
❤️Храната в ресторанта ни хареса, имахме възможност да си вземем и храна в къщичката, за да вечеряме пред камината.


❤️Абсолютно всички хора от хотела бяха изключително любезни, мили и отзивчиви.

Какво не ми хареса в къщата?

❌Въпреки че на снимките изглежда изключително уютно, в къщата е доста студено сега. Макар, че има два климатика, къщата не успя да се затопли и беше студено, почти колкото навън. В къщата, в която ние бяхме имаше 2 външни врати, под които имаше дупки, откъдето духаше непрестанно.
❌В къщата има камина, като тя се заплаща допълнително на цена 20 лв. на ден. Истината е, че без камината къщата няма как да се затопли по никакъв начин, и разбрахме това първата вечер. Не искахме да палим камината, защото бяхме на СПА, след това вечеряхме и не сме стояли твърде много в самата къща, но някак уютът бяга, когато спиш на студено след престой в топлия СПА център. А и предположихме, че два климатика ще затоплят поне малко.


❌При положение, че в студените месеци е трудно да се затопли каменна къща с дупки под външните врати, мисля, че камината трябва да е включена в цената, дори и общата цена да е по-висока. Ако искате да ви е топло зимата в тази красива къщичка, камината НЕ Е опция, а е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.

Като цяло, бихме се върнали отново в хотела❤️

Били ли сте в такъв тип къщичка? 🏡 Харесва ли ви идеята или предпочитате друг вид настаняване?

Какво мислите?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.